Cine suntem

SC SIMOPREST PRINT SRL a fost înființată în anul 2016, și este autorizată în instalarea și mentenanța sistemelor de supraveghere, alarmare și antiefracție.

Scopul echipei noastre este de a oferi soluții sigure pentru protecția clienților, atât pentru locuințe cât și spații publice.
În acest sens oferim soluții de supraveghere video, detecție și alarmare la efracție personalizate în fucție de necesitățile clienților.

S. C. Simoprest Print SRL instalează sisteme de alarmă cu rolul de supraveghere permanentă a zonelor protejate, detecție a persoanelor neautorizate și semnalarea sonoră a efractiei atât acustic.

Pentru instituțiile publice cât și pentru firmele private interesate în gestionarea fluxului de personal în interiorul spațiilor proprii, oferim soluții de control acces, pontaj cât și soluții individuale pentru vizitatori.

Pentru clădiri rezidențiale asigurăm sisteme de interfonie, videofonie ce permit locatarilor vizionarea și convorbirea cu persoanele vizitatoare și permiterea accesului acestora printr-o simplă apăsare a unui buton de la recepție.

Pagina anterioaraAutomatizări porți, bariere și căi de acces
Pagina urmatoareRețele de calculatoare