Interfon | Videofon | Control acces

Securizarea Cailor de Acces reprezinta o prioritate pentru case, vile, blocuri, firme si societati, dar mai ales pentru ansamblurile rezidentiale care, fiind pozitionate in locuri preponderent nepopulate, necesita o atentie ridicata in ceea ce priveste accesul in cladiri.

Firma Simoprest vine in intampinarea acestor nevoi, foarte specifice zilelor noastre, punand la dispozitie specialisti care va pot consilia in vederea obtinerii gradului de siguranta de care aveti nevoie, dar si pentru punerea in opera a Video/Interfon-ului.

Din start, putem spune ca o solutie mai avansata este Videofonul, deoarece are avantajul de a vedea persoana care necesita acces dinainte de a raspunde. Astfel, daca cel ce solicita accesul e o persoana/ musafir nedorit, vizualizandu-l, puteti fie sa-I negati accesul, fie sa-i nu raspundeti. In plus, videofonul poate fi dotat si cu softuri care, conectate la telefon, pot trimite alerte astfel incat sa puteti actiona calea de acces (bariera, poarta, usa – yale electromagnetice, temporizatoare) prin intermediul acestuia din urma.

Asemenea altor dispositive si kit-uri din aceasta bransa, exista variante de interior si exterior, analogice si digitale.

Cu toate ca interfon-ul  audio este considerat de generatie mai veche, acesta reprezinta inca o solutie pentru majoritatea locuintelor comune (blocuri de locuinte), datorita costului foarte mic de achizitie, instalare si mentenanta. Insa, in era “Internet of Things”, majoritatea clientilor si dezvoltatorilor prefera varianta Video-interfonului. Daca sunteti o persoana ce detine mai multe resedinte sau nu locuieste constant in acelasi loc, este preferabila alegerea celei din urma, multe kit-uri detinand si functii de inregistrare sau recunoastere faciala.

Indiferent de metoda prin care vreti sa va securizati caile de acces in locuinta sau firma, echipa Simoprest, prin experienta pe care o detine, va ofera soluti de instalare camera video de supraveghere (ce va face posibila o vizibilitate in extenso) sisteme de alarma si antiefractie, automatizari porti, bariere si cai de acces, dar si mentenanta de lunga durata.

Pagina anterioaraSisteme alarma si antiefractie
Pagina urmatoareInterfon | Videofon | Control acces