Instalare camere supraveghere

Firma Simoprest pune la dispozitia clientilor sai servicii de instalare camere si sisteme de supraveghere video si antiefractie in urma unei consultante specializate. Ghidul care va va ajuta in luarea unei decizii poate fi consultat atat telefonic, cat si la locatia pentru care se solicita supraveghere.

In functie  de nevoile dumneavoastra puteti opta pentru camera de supraveghere video pentru (1) interior si exterior.

Cele de interior au ca menire, preponderent,  supravegherea spatiilor de birouri din institutii, firme, hoteluri, sali de conferinta, procese industriale, gradinite si scoli etc.

Cele pentru exterior sunt dedicate amplasamentului care presupune expunerea la diferite conditii meteorologice (vant, ploaie, zapada, inghet, temperaturi ridicate), de aceea aceste sunt create special pentru a rezista cu succes la intemperii, garantand in acelasi timp o vizibilitate optima.

Ele variaza si in functie de alti parametri, cum ar fi: (2) de zi sau de noapte, (3) digitale sau analogice, (4) wireless sau cu fir.

Sistemele de supraveghere video difera in complexitate (pot fi insotite de sunet sau nu),  pretul acestora variind in raport cu nivelul tehnologic (alimentare solara, tehnologii de identificare faciala de ex.) si necesitatile clientului. Un sistem are componente de baza precum: sursa de alimentare, camera, monitor, mufe, cablu, router pentru conexiunea la internet, digital video recorder sau network video recorder, spatiu de stocare date, accesorii samd.

Criteriile de selectie al sistemelor de supraveghere sunt multiple. De aceea, spre diferenta de pachetele de supraveghere comercializate de magazinele fara specific in aceasta directie, firma Simoprest va poate pune la dispozitie specialisti care va pot analiza spatiul ce necesita supraveghere (configurare, distanta, unghiuril de vizualizare, nr. de camere, functii, senzori de miscare), facandu-va recomandarile necesare pentru satisfacerea exigentelor, dar si pentru a va putea plia bugetului pe care intentionati sa-l alocati proiectului.  

Manopera de instalare variaza si necesita o evaluare prealabila, tinandu-se cont de numarul de camere, locuri de acces, dificultate.

 

Pagina anterioaraRețele de calculatoare
Pagina urmatoareSisteme alarma si antiefractie