Firma Simoprest ofera servicii  specializate de instalare sisteme de alarma si antiefractie pentru clientii care apreciaza siguranta caminului lor.  Nu toate solutiile sunt potrivite, de aceea expertii nostri  ofera consultanta in vederea obtinerii nivelului de siguranta de care aveti nevoie pentru a detine controlul asupra propriei locuinte, in special atunci cand nu sunteti acasa.

Sistemele de alarma si antiefractie sunt un “must” mai ales pentru business-uri, fiind cele mai vulnerabile cand e vorba de potentiali infractori. De aceea, cu cat e mai ridicat gradul de “alarmare”, cu atat sansele de a fi o potentiala victima scad considerabil.

Ce trebuie sa stiti?

Un sistem de alarma poate fi cu cablu sau wireless; un Kit este format dintr-o serie de componente fara de care nu ar fi posibila functionarea sa. Mentionam cateva dintre ele: centrala, tastatura (touchscreen), sirena, telecomanda, senzori de miscare (analogic, digital), temperatura, vibratii (cu diferite grade de sensibilitate ) etc. Precum in cazul camerelor de supraveghere, senzorii pot fi de interior sau de exterior (amplasati, de obicei, in proximitatea cailor de acces), iar numarul lor este direct proportional cu camerele si/sau dimensiunea acestora.

Sirenele variaza in functie de nivelul de decibeli (o frecventa mai  ridicata intimideaza posibilul infractor), acestea pot fi alimentate la curent sau pe baterii.

Locuintele noi, nelocuite, sunt mai susceptibile de a fi vizate de catre infractori. De aceea, la mare cautare astazi sunt sistemele conectate la telefonul mobil, pentru a fi avertizati real-time atunci cand senzorii sunt declansati. Pentru acest tip de conectivitate veti avea nevoie de un software.

O solutie de Securitate Optima depinde de foarte multi parametri, iar instalarea si programarea acestor elemente sunt de o dificultate relativ ridicata, motiv pentru care va consiliem sa apelati la specialistii nostri.

Parerile voastre sunt importante, de aceea suntem deschisi la sugestii, pentru ca impreuna sa identificam solutiile adaptate cerintelor dumneavoastra.

Pagina anterioaraAutomatizări porți, bariere și căi de acces
Pagina urmatoareSisteme alarma si antiefractie