Rețele de calculatoare

Deoarece procesul crearii si mentenantei de retele de calculatoare este unul complex, dar si pentru eficientizare (scalarea afacerii), beneficiarii  sunt adesea nevoiti sa externalizeze serviciile din cauza bugetului limitat sau pentru ca interventiile izolate nu justifica existenta unui intreg departament IT in cadrul aceleeasi societati/institutii.

Firma Simoprest este o firma autorizata, dedicata afacerii dumnevoastra, ce ofera servicii  complete de instalare, configurare si mentenanta de retele Network (LAN, WAN, INTERNET, INTRANET, EXTRANET, VPN) clientilor business,  non-casnici (biblioteci, scoli, societati comerciale, institutii, firme).

Datorita experientei in domeniu putem onora cerinte cu grade diferite de dificultate: instalarea de periferice, monitoare, cablare structurata, imprimante, servere, configurare si administrare retea de internet si retea wireles etc.

Simoprest integreaza in serviciile sale  solutii de consultanta, analiza de business si suport in achizitii, solutii software, drivere, helpdesk (instalare OS – sisteme de operare, programe menite controlului remote – in cazul unor probleme de soft, evitand problemele care pot afecta productivitatea ), optimizare, defragmentare, pachete Microsoft Office, instalari/dezinstalari/upgrade-uri , back-up date, programe menite pentru monitorizarea activitatilor si altele.

In acelasi registru, specialistii nostri din divizia IT sunt preocupati de siguranta retelelor si datelor vehiculate sau stocate din cadrul firmei. Ei monitorizeaza proactiv status-ul firewall-ului si antivirusului si potentialele incercari de intruziune, deviruseaza si intervin in timp util.

Deasemenea, se vor identifica si rezolva defectiunile tehnice respectiv, inlocui componentele  defecte care afecteaza buna desfasurare a activitatii lucrative, comunicandu-se timpul estimativ necesar remedierii problemelor.

Toata gama de servicii, durata de executie, preturile, abonamentele si pachetele de care clientii nostri pot beneficia vor fi detaliate intr-un call de consultanta sau printr-o programare cu unul dintre expertii  IT din echipa  Simoprest. Preturile variaza in functie de gradul de dificultate (distanta, puncte de acces, numarul de calculatoare, suprafata de acoperire), durata contractuala s.a.m.d.

Vizitati si sediul nostru la adresa: P-ta Mihail Kogalniceanu, nr 1-3, P. Neamt

Pagina anterioaraSisteme alarma si antiefractie