Automatizări porți, bariere și căi de acces

Firma Simoprest  este specializata in servicii de instalare de porti si bariere automatizate pentru clientii si comunitatile ce isi doresc suplimentarea masurilor de Securitate.

Aceste echipamente  au ca scop controlul/facilitarea accesului intr-un anumit perimetru, putand fi actionate chiar si de la distanta (din masina), usurand efortul depus de actionarea manuala. Tehnologia moderna ne permite astazi chiar si actionarea prin comanda vocala.

In functie de zona in care se doreste implementarea echipamentului automatizat, se poate opta pentru usa (garaj) /poarta  culisanta sau batanta, bariera auto, stalpi retractabili s.a.m.d.

Barierele sunt dedicate uzului rezidential sau comercial. Sunt ideale pentru ansamblurile rezidentiale care se dezvolta din ce in ce mai mult si vor sa restrictioneze accesul persoanelor neautorizate sau sa limiteze numarul de autovehicule care ocupa locurile de parcare aferente locuintelor.

Indiferent de optiunile dumneavoastra, trebuie sa stiti ca este nevoie de un minim necesar pentru functionarea sistemului automatizat: unitati de control, senzori, fotocelule, telecomanda, buton de comanda, carduri de acces (crescand in complexitate in cazul uzului industrial).

Kit-ul de automatizare se va achizitiona in urma unei expertize tehnice, luand in considerare diversi parametri: greutatea portilor ce trebuie actionate, dimensiunea panoului, frecventa cu care se inchid/deschid intr-o zi, daca este nevoie de acces pietonal etc.

Cei ce isi doresc un grad mai ridicat de Securitate trebuie sa stie ca portile si barierele automatizate pot fi integrate si in sisteme de Securitate, interfon/videofon, corelate cu sisteme video de inregistrare si memorizare chiar si al numerelor de inmatriculare – astfel incat accesul autovehiculelor sa se faca automat, sa fie declinat sau restrictionat.

Pentru punerea in opera a acestor ansamble este nevoie ca unitatile de comanda sa fie programate.

Datorita motivelor mentionate mai sus, ii invitam pe beneficiari sa solicite o consultanta cu expertii  Simoprest pe care vi-i punem la dispozitie inainte de a lua o decizie, pentru a va satisface exigentele intr-un mod profesionist.

Pagina anterioaraInterfon | Videofon | Control acces
Pagina urmatoareInstalare camere supraveghere